Brasilien – Mexiko

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brasilien fortsätter deras jakt på upprättelse. Brasiliens inledning på VM har börjat klart godkänt. Deras premiär mot Schweiz slutade med kryss, därefter besegrade Brasilien både Costa Rica och Serbien. Det är ren fakta att Brasilien tillhör en av de främsta titelkandidaterna. Det sydamerikanska kvalspelet var fantastiskt utfört, nu verkar även formen inprickad till slutspelet som handlar om att vinna.

Mexiko är vidare till åttondelsfinalen tack vare Tysklands totala kollaps mot Sydkorea (2-0). Man inledde mästerskapet med dubbla vinster, för att i den avslutande matchen falla med klara 0-3 mot Sverige. Ett resultat som, om tyskarna hade vunnit, skulle betytt att man fått packa väskorna. Brasilien ska vara det bättre laget här. Efter vad mexikanerna visade upp mot Sverige, bör Brasilien vara stora favoriter.

Jag spelar på Brasilien -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ ComeOn.

  • Match: Brasilien – Mexiko
  • Spel: Brasilien -0,75 (AH)
  • Odds: 1,60 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar