Brasilien – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Äntligen är det dags för VM att inledas i Brasilien och värdnationen inleder mot Kroatien i en mycket spännande drabbning! Jag har matchbilden klar för mig och kliver in på ett spel som slagit in i 5 av Brassarnas 6 senaste matcher, häng på!

Brasilien kommer till den här matchen med en enorm press på axlarna och det med all rätt då man har ett fantastiskt lag och en enorm hemmaplansfavör här. Man har gjort det helt okej i genrepen även om man kanske inte imponerat så har man ändå radat upp segrar och att man vann Confederations Cup förra året gör att man bär ett stort favoritskap i VM. Man har dock varit något ineffektiva i sina avslut och det oroar lite då man måste sätta alla lägen man får i ett mästerskap som VM. Brasilien kommer möta ett Kroatien här som backar hem och som kommer satsa på kontringar så jag räknar kallt med att Kroaterna kommer göra en grym match här. Därför känns det befogat att spela ”flest mål i andra halvlek” då jag utan tvekan tror att Brassarna kommer få hål på Kroatien till slut. Offensiven med Neymar, Fred, Hulk, Oscar och Wilian är sylvassa och de är kvicka och konditionsstarka. Lägg därtill sylvassa ytterbackarna Alves och Marcelo så har ni en fin kombination som utan tvekan kommer spräcka Kroaternas nolla i matchen. Brasilien har även en förmåga att vara som bäst i andra halvlek och ser man till lagets 6 senaste matcher så har det blivit flest mål i andra halvlek i 5 av dessa matcher och det talar för mitt spel här. Brassarna kommer givetvis vara nervösa av den stora pressen och det kan sätta käppar i hjulet för laget i första halvlek men när man kliver ut i andra halvlek har lugnet infunnit sig och man kan njuta av matchen och då kommer målen…

Kroatien är inte på något sätt ett dåligt gäng men man imponerade inte direkt i kvalet där man slog ut Island i playoffen. Man har ett erfaret lag som vet vad som krävs på den här nivån och det talar för mitt spel här då man med största sannolikhet kommer backa hem med hela laget under första halvlek för att reda ut Brassarnas anstormningar. Man kommer göra allt för att frustrera brassarna och ett 0-0 resultat kan vända publiken emot Brasilien i den här matchen och på så vis få dem ur balans. 0-0 är ett kanonresultat för Kroatien och det lär man sträva efter här. Jag tror att man på ren rutin har stor chans att spika igen bakåt under första halvlek men jag har svårt att se hur man skall orka stå emot Brasilien i andra halvlek när de lägger i en högre växel…

Kort summering: Känslan inför matchen är ett hungrigt och aggressivt Brasilien mot ett defensivt och kompakt Kroatien. Vi har sett det så många gånger förut hur lag backar hem och gör det svårt för motståndarna. Jag har dock svårt att se hur Kroatien skall orka stå emot över 90 minuter men första 45 minuterna bör man kunna spika igen bakåt! Brasilien kommer bli tunga till slut och i andra halvlek när Kroaterna börjar bli trötta kommer ett tekniskt Brasilien att bäras fram av sina 70.000 supportar på läktarna och gör ett par mål. Det här känns som ett intressant spel och klart värd en tv-peng!

  • Match: Brasilien – Kroatien
  • Spel: Flest mål i andra halvlek
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 22.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar