Brasilien – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Endast 4 matcher kvar att spela av detta världsmästerskap som börjar lida mot sitt slut där vi nu ska hitta finalparet, med start här i Belo Horizonte och en sammandrabbning mellan två storspelare och giganter på den här scenen med 5 respektive 3 VM-guld på meritlistan. Värdnationen Brasilien ska lyftas fram till sin första final sedan 2002 mot Europas främsta bidrag i form av ett Tyskland som kommer spela ytterligare en medaljmatch även i det här mästerskapet. Det här bör bli en jämn tillställning hela vägen, men trots en hyfsad bredd så kan värdnationens förutsättningar ha försämrats något. Jag lutar nog något mer mot gästerna i nuläget.

Brasilien har nu gjort det man kan kräva av dem, om än med vissa luckor i spelet, och det står nu klart att värdlandet kommer kunna slåss om medaljerna. Att gå för den ädlaste valören har dock stött på sina motgångar sett till vilken elva man kan ställa ut på banan i den här semifinalen där lagkaptenen i mittlåset, Thiago Silva, åkte på sitt andra gula kort i den här turneringen vilket innebär att han kommer vara avstängd. Som om det inte vore nog utgick Neymar, Selecãos främsta målgörare hittills, med en skada som håller honom borta från spel i de kvarvarande matcherna. Tuffa avbräck för brassarnas del och smolk i bägaren där insatsen mot Colombia, och framförallt den inledande halvtimmen, var lagets i särklass främsta period så här långt in i turneringen. Stundtals en väldigt bra prestation mot ännu en sydamerikansk konkurrent som hade imponerat stort under turneringen. Brassarna skapade ett antal kvalificerade målchanser, även om man inte lyckades förvalta dem och det är anmärkningsvärt att man ännu inte har gjort något spelmål i åttondelen och kvarten. Utöver att Neymar och Silva saknas är truppen intakt. William har fått klartecken till spel och Luiz Gustavo är tillbaka i laget.

Tyskland har nu skrapat ihop ett ruskigt starkt VM-facit under 2000-talet där man nu är framme i sin fjärde semifinal på lika många turneringar. Likt motståndet kunde man nog önska sig mer av spelet i överlag, men likväl får man ses som en väldigt stark guldkandidat om man skulle klara av den här uppgiften i form av att besegra värdnationen – något som man traditionellt sett har haft en del svårigheter inför. Var insatsen mot Algeriet något skakig så var prestationen mot Frankrike desto mer stabil där avancemanget fick ses som relativt behaglig, trots att segern stannade på uddamålet där tyskarna endast hade 3 avslut mot mål med drygt 20 minuter kvar av den matchen. Die Mannschaft har även dem, trots Thomas Müllers kvaliteter inne i boxen, sviktat i anfallsväg (att jämföra med premiären mot Portugal) där man inte riktigt har fått till det i den sista tredjedelen av banan. Endast Shkodran Mustafi, ett alternativ på högerbacken, stryks turneringen ut pga en muskelskada. Tyskarna har haft vissa bekymmer med sjukdomar inom laget, men trots det har man klarat sig väl inför slutspurten.

Även på bortaplan mot värdlandet så vill jag, ur vissa aspekter, lyfta fram Tyskland som en väldigt knapp favorit. Anser att man har de bäst lämpade förutsättningar till att höja sig ytterligare och stå för de taktiska justeringarna som kan krävas inför den här uppgiften. Det man har saknat på topp har kompenserats upp med disciplin och noggrannhet på egen planhalva, något som kan bära långt mot ett Brasilien som inte har varit alltför skarpt framåt. Individuellt saknar man de två spelarna (Neymar och Thiago Silva) som kan stå för de mest framträdande rollerna i den här gruppen, vilket rimligtvis borde försvåra det man står inför. Tyskland spelas som segrare under ordinarie speltid.

  •  Match: Brasilien – Tyskland
  • Spel: Tyskland
  • Odds: 2,80 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 22.00 8/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar