Brasilien – Colombia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

De sydamerikanska jättarna – värdnationen Brasilien och Colombia – ställs mot varandra i kvartsfinalen. Här har vi två fullt potentiella VM-vinnare. På planen kommer vi få se en handfull fixlirare, potentiella matchvinnare. Underhållning att räkna med, alltså. Finns mer att önska av Brasilien. Tycker inte alls de övertygat spelmässigt och haft marginalerna, liksom domarbesluten, med sig. I åttondelsfinalen vann man på målsnöret. Chile besegrades efter en dramatisk straffläggning och guldhoppet lever i allra högsta grad för värdnationen.

Colombia har för första gången i landets historia nått en kvartsfinal i VM, men det som imponerar mest på mig är sättet som man har gjort det på. I gruppspelet demolerade man allt motstånd och gick ut som gruppsegrare med 3 raka vinster, 9 poäng och 9-2 i målskillnad. Ett Uruguay, utan avstängde Suarez tillgänglig, var ingen svårare nöt att knäcka. Åttondelen slutade 2-0 efter två fullträffar signerade Rodriguez. Några nya skador eller avstängningar har inte rapporterats i något av lagen.

Under VM-tuneringen har ju uppfattat Colombia som väldigt underskattade. De fyra senaste inbördesmötena har slutat oavgjort, tre av dem 0-0. Trots Brasiliens framgångar finns det ingen mättnadskänsla hos varken spelarna eller fansen. Efter att ha sett Chile vara centimeter ifrån att slå ut Brasilien i åttondelsfinalen finns det en tro på att det är i allra högsta grad möjligt att rubba detta Brasilianska landslag. I brasiliansk media pratas det om hur spelarna bröt ihop efter den vunna straffläggningen mot Chile. Tror det blir en jämn batalj även denna. De flesta åttondelsfinaler var jämna och tajta. Inte alls lika målrika som i gruppspelen; självklart vill man inte gå bort sig när det gäller vinna eller försvinna. Tycker inte alls att oddsen är rättvist satta. Colombia underskattas rejält, eller om det är Brasilien som överskattas. Hur som helst.X2 till exakt dubbla degen är väldigt generöst – det förstår alla som sett båda lagens matcher. Tror dessutom oddset kommer sjunka ju närmare matchstart vi kommer, så passa på.

  • Match: Brasilien – Colombia
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,09 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22:00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar