Colombia – Elfenbenskusten

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Colombia stod för en stark insats i premiären och här ställs man mot Elfenbenskusten som också kommer från en seger i premiären. Vinnaren i den här matchen är i stort sett klara för åttondelsfinal!

Colombia stod för en grym insats i premiären då man besegrade defensivt starka Grekland med hela 3-0. Man visade prov på mycket varierat anfallsspel och tålamodet i laget var imponerande. Ingen stressade upp sig märkvärt utan man dominerade matchen från start till slut och vann komfortabelt med 3-0 till slut. Lagets defensiv blev inte direkt pressade i matchen och dem känns fortsatt som något oprövade och innan man visar sig från sin bästa sida så kan jag inte tro annat än att Elfenbenskusten kommer utgöra ett stort hot mot Colombia här. Colombia har 3 raka matcher bakom sig nu som slutat med över 2.5 mål i matchen. Jag tror starkt på en målglad match här och vaknar vassa spelare som Rodriguez, Gutierrez och vasse reserven Martinez som är en pålitlig målskytt.

Elfenbenskusten imponerade kanske inte lika mycket i sin premiär men man besegrade Japan med 2-1 trots underläge med 0-1. Man visade mycket karaktär i matchen och när lagets stora profil, Didier Drogba, byttes in i matchen fick lagets offensiv en helt annan tyngd och vändningen var ett faktum bara minuter efter att han kommit in på planen. Man är liksom Colombia ett målglatt lag och har 4 raka matcher som slutat med över 2.5 mål i matchen! Med spelare som Bony, Gervinho och Didier Drogba i offensiven så känns ett överspel befogat!

Kort summering: Colombia visade stark anfallsvilja mot Grekland och det lär knappast vara annorlunda här utan man går för ett tidigt mål i matchen. Elfenbenskusten har flera tunga namn i offensiven och man är långt ifrån ofarliga offensivt. Jag tror på flera mål i den här matchen och med tanke på hur VM sett ut än så länge så känns överspel klart spelvärda!

  • Match: Colombia – Elfenbenskusten
  • Spel: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 2.15 @ William Hill
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 18.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar