Grekland – Elfenbenskusten

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Grekland har återigen visat att defensiven är lagets stora styrka och det som prioriteras mest i matcherna. I premiären mot Colombia föll försvarsmuren och man fick stryk med hela 3-0 och även om man hade ett par lägen i matchen så var man aldrig nära att nå oavgjort sett till matchen och matchbilden som Colombia dominerade. I matchen mot Japan visade man vilken fantastisk defensiv man har när man spelar på topp och kollektivet i Grekland stod pall och spelade 0-0 trots en man mindre i över en halvlek efter att Konstantinos Katsouranis fått rött kort. Offensivt har man sett riktigt svaga ut och anfallaren Mitroglou ser  formsvag ut, kollegorna Samaras och Fetfazidis känns inte särskilt vassa heller… Nu möter man alltså Elfenbenskusten i en direkt avgörande match där man måste vinna. Jag har väldigt svårt att tro att Grekland kommer vara särskilt offensiva från start utan man kommer med störst sannolikhet spela defensiv fotboll och försöka ställa om. Så kommer det se ut i första halvlek och precis som flera gånger tidigare kommer man kliva upp i banan ju längre matchen går och i andra halvlek kommer man spela mer offensivt och då öppnar det upp sig såväl bakåt som framåt.

Elfenbenskustens spel styrs till stor del av mittfältaren Yaya Touré som fördelar bollen från mitten. Senast mot Colombia inleddes matchen något avvaktande i första halvlek och i halvtid stod det 0-0. I andra halvlek tog det fart ordentligt och framförallt Colombia började skapa lägen och fick utdelning, både 1-0 och 2-0 kom och därefter släpptes Elfenbenskusten in i matchen och lyckades trycka in 2-1 men 2-2 målet uteblev tyvärr… Ungefär samma scenario var det i premiären mot Japan där det stod 1-0 till Japan i halvtid men i andra halvlek vände Elfenbenskusten matchen till 2-1 som stod sig matchen ut. Således blev det flest mål i andra halvlek i båda matcherna detta VM. 6 av lagets 8 senaste matcher har slutat med att flest mål gjorts i andra halvlek och jag tror man kommer inleda denna matchen något avvaktande då det med största sannolikhet räcker med oavgjort för dem.

Kort summering: Grekland kommer behöver kliva framåt men inte till en början. I första halvlek kommer det säkerligen vara långa bollar och försöka kriga in ett ledningsmål. Grekland spelar ofta väldigt målsnålt i första halvleken och nu möter de ett Elfenbenskusten som även dem gör flest mål i andra halvlek. Jag tror på en avvaktande första halvlek som sedan exploderar i andra halvlek med målchanser åt båda hållen. Frågan är vilket av lagen som tar tillvara på dem? Om man ser till hela VM så har 21 matcher av 33 slutat med att flest mål har gjorts i andra halvlek!

  • Match: Grekland – Elfenbenskusten
  • Spel: Flest mål i andra halvlek
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 22.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar