Colombia – Uruguay

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Har Uruguay någonting att sätta mot Colombia utan Suarez, i åttondelsfinalen? Inte ett enda poängtapp, plus sju i målskillnad. Colombia joggade igenom sin grupp, bestående av Grekland, Elfenbenskusten och Japan. Det offensiva spelet har skimrat, trots att stjärnan Radamel Falcao är skadad och missar hela mästerskapet. Gutierrez och Rodriguez, bland andra, har sett till att målskörden fortsätter i massor.Uruguay fick kämpa allt hårdare för att komma hit. Det började med ett totalt nederlag mot Celso Borges storskräll Costa Rica, där man förlorade med 1-3. Därefter blev det två raka uddamålssegrar mot England och Italien – två matcher som hade kunnat sluta exakt hur som helst.

Sett till inbördesstatistiken har Uruguay en klar fördel i detta möte och har vunnit fem av de sju senaste mötena. En slutade oavgjort och därmed en i seger för Colombia. På de fyra senaste missade Suarez en match – då vann Colombia.

Uruguay nedstämda av Suarezgate? Suarez bitattack kan knappast ha undgått någon på detta jordklot. Han brukar ligga bakom det mesta i anfallsväg för Uruguay – gjorde till exempel båda målen mot England och vaskade fram hörnan som ledde till matchens enda mål mot Italien. Nu missar han resten av VM. Suarez är kanske mest betydande för sitt landslag, av samtliga spelare i mästerskapet. Hans frånvaro kommer märkas. Laget kan dessutom drabbas mentalt av detta, i och med all uppståndelse. Jag ser självklart Colombia som favoriter och oddset 2,02 lockar, trots att det var några enheter högre för några dagar sedan. Men sett till hur Colombias anfallsfotboll sett ut, hittar vi bättre spelvärde i över 1,5 mål för laget till 2,25 hos William Hill. Det faktum är att Colombia gjort minst två mål i fem raka matcher, får oss att se detta som ett äkta överodds.

  • Match: Colombia – Uruguay
  • Spel: Colombia över 1,5 mål
  • Odds: 2,25 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22.00 27/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar