Senegal – Colombia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Senegal har goda möjligheter att nå åttondelsfinalen i världsmästerkapet. Hård är konkurrensen ändock och här måste Senegal med största sannolikhet undvika att förlora mot ett oerhört starkt Colombia för att kunna avancera till slutspelet. Efter premiärvinsten över Polen, 2-1, hade Senegal chansen att kliva upp med ena foten i slutspelet, slarvet ställde emellertid till det mot Japan och resultatet skrevs 2-2.

Colombia imponerade på hela fotbollsvärlden VM 2014 och har fortsatt ett bra material. Potential finns det absolut hos laget. Först och främst måste dock åttondelsfinalen överhuvudtaget nås. Situationen är lite prekär för laget efter den oväntade 1-2-förlusten mot Japan i premiärmatchen, för att man därefter steppade upp ordentligt och krossade Polen (3-0). Där visade de vilken kapacitet laget besitter.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ expekt.

  • Match: Senegal – Colombia
  • Spel: Colombia (2)
  • Odds: 1,90 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar