Polen – Senegal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Polen gjorde ett strålande kvalspel där Robert Lewandowski imponerade. Bayern-stjärnan gjorde 16 av Polens 28 mål i kvalet och blev därmed skyttekung i Europa. Det finns flertalet intressanta spelare i det polska landslaget som Arkadiusz Milik i Napoli, Piotr Zieliński i Napoli, Jakub Błaszczykowski i Wolfsburg och Polens unga David Kownacki i Sampdoria. I kassen vaktar inte helt oväntat Wojciech Szczęsny.

Senegal har även dom ett intressant spelarmaterial. Inte minst offensiven där spelare som Keita Baldé (Monaco), Sadio Mané (Liverpool) och M’Baye Niang (Torino) sticker ut. Laget har imponerat under deras senaste vänskapsmatcher, men jag tror att laget kommer få det tufft mot Polen som bör gå för seger i dagens match. Detta kan bli en jämn tillställning. Samtidigt ska hemmalaget ha goda möjligheter här.

Jag spelar på Polen Draw No Bet till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Polen – Senegal
  • Spel: Polen DnB
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 19/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar