Ungern – Polen

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ungern gästas av Polen i VM-kvalet under torsdagskvällen. Hemmalaget är givetvis underdogs här, men oddssättarna, har givit gästerna ett högt odds. Undertecknad håller Polen som favoriter inför torsdagen. Ungern tog sig förvånansvärt nog hela vägen till EM 2021, men inte genom ett lyckat EM-kval. Nationen lyckades knipa en EM-plats genom playoff-spel i Nations League.

Polen är klara favoriter med tanke på vilket spelarmaterial de besitter. I gästernas trupp hittar vi kanske världens bästa anfallare just nu, Robert Lewandowski. Bayerns målmaskin har gjort flest mål för Polens landslag genom tiderna, nämligen 63 fullträffar. Det är en fenomenal spelare. Det krävdes en halvlek för anfallaren att göra ett hattrick mot Stuttgart senast. Ungerns försvar får det tufft här.

Jag spelar på Polen Draw No Bet till 1,47 @ betsson.

  • Match: Ungern – Polen
  • Spel: Polen DnB
  • Odds: 1,47 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/3
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!