Wales – Ungern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Wales har möjligheten att fullborda uppdraget med en direktbiljett. Landslaget har gjort en godkänd insats i EM-kvalet. Hittills har laget tagit tre segrar, två oavgjorda och två förluster, vilket ger elva pinnar i gruppen. Landslaget återfinns bakom just tisdagens motståndare, med poängen mindre. Kvällens match blir avgörande, där Wales landar på en andraplats vid seger. Hemmalaget måste vinna här.

Ungern har å sin sida egentligen allt i egna händer. Det enda de behöver göra är att spela av matchen och lämna med minst en poäng. En förlust är oacceptabel och innebär att de missar andraplatsen. Och för deras del bådar det inte gott att formen inte är den bästa inför detta möte. Man har nämligen bara vunnit en enda av de fem senaste matcherna. Den segern var heller inte övertygande.

Jag spelar på raka ettan till 1,69 @ Svenska Spel.

  • Match: Wales – Ungern
  • Spel: Wales (1)
  • Odds: 1,69 @ Svenska Spel
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar