Wales – Belgien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Med fem matcher spelade ligger Bosnien som var högst seedade näst sist i gruppen och istället är det Wales som fullkomligt flyger fram just nu som ligger tvåa på samma poäng som Belgien. Men det är samtidigt jämnt, Israel ligger bara två poäng bakom och absolut inget är klart än för något av lagen. Både Belgien och Wales är obesegrade under årets EM-kval. Båda står på tre segrar och två oavgjorda vilket inkluderar mötet i november mellan de två i Bryssel som slutade 0-0.

Wales har en full trupp inför matchen men Belgien saknar Marouane Fellaini och kanske även Jason Denayer på grund av skador. Wales har sju raka tävlingsmatcher utan förlust och bara en förlust (mot Holland) över deras tio senast landskamperna. Sedan hösten 2013 har Wales bland annat spelat oavgjort två gånger på bortaplan mot Belgien, en gång i VM-kvalet och en gång i EM-kvalet. De har dessutom vunnit mot Israel, Cypern, Island och tagit poäng från Bosnien under EM-kvalet.

Belgien har bara gjort ett mål och fått med sig två kryss från deras två senaste hemmamatcher mot detta Wales.

  • Match: Wales – Belgien
  • Spel: 1X
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar