Island – Belgien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Island stod för ett historiskt uselt resultat när landet förlorade med tennissiffrorna 6-0, på bortaplan mot Schweiz. Förbundskapten Erik Hamrén, fick en fruktansvärd start i Island. Redan nu har det höjts frågetecken huruvida Hamrén är rätt man på ledarrollen. Under de senaste åren vann han ju knappast någon direkt status i det svenska landslaget. Islands framgångar kanske börjar vända nu framåt.

Belgien blev bronsmedaljörer i sommarens VM, ett mästerskap där siktet var att kamma hem hela VM. Laget är fyllt av världsspelare, om än där flera börjar bli till åren. UEFA Nations League och kommande EM kan bli deras sista chans att plocka hem någonting stort inom överkomlig framtid. Gästerna visade att formen var intakt när de krossade Skottland senast. Precis de beskeden som behövdes i nuläget.

Jag spelar på Belgien -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ expekt.

  • Match: Island – Belgien
  • Spel: Belgien -1,0 (AH)
  • Odds: 1,85 @ expekt
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/9

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!