Island – Ukraina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Island kommer från en tung bortaförlust mot Finland. Island ska emellertid kunna studsa tillbaka på direkten och med tanke på vilken hemmastyrka som visats upp, borde laget vara hyfsat stora favoriter. Förväxla inte detta med att Islands material skulle vara bättre än Ukrainas. Det är dock ingen överdriven skillnad mellan lagens spelarmaterial, vilket tabellen visar. På hemmaplan har Islänningarna vunnit mot Finland, Turkiet och Kroatien. Detta innebär att laget har vunnit samtliga matcher spelade i Reykjavik.

Ukraina levde upp till deras favoritskap senast mot Turkiet och vann med matchen 2-0. Laget hittas på andraplatsen i gruppen med en poäng mer än dagens hemmalag. På resande fot har spelet inte varit något vidare. Ukraina har förlorat mot Kroatien, kryssat mot Turkiet och vunnit knappt över Finland på bortaplan. Samtidigt kommer man få räkna med att det blir mycket tuffare i en bortmatch på Island.

Jag spelar på Island +0 (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Island – Ukraina
  • Spel: Island +0 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar