Ukraina – Polen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ukraina kommer till detta mötet med två raka förluster mot Tyskland respektive Nordirland och läget ser mörkt ut. Laget har inte imponerat, spelet har varit under all kritik med tanke på förväntningarna på Ukraina innan tuneringen. Inför sista gruppspelsmatchen är man tvungna att ta tre poäng för att möjligtvis har chans att avancera vidare som trea (minimal chans). Frågan är dock om Ukraina har kunskapen till det då vi inte ens har fått se tendenser till att man ska kunna slå Polen.

Polen kändes lite trögstartade i första matchen mot Norirland. Man vann dock matchen, men med tanke på tidigare prestationer var jag inte speciellt imponerad. Nu senast var man å andra sidan nära på att slå Tyskland. Hade Lewandowski haft en bättre dag så hade han satt en boll och man hade varit klara. Nu lär msn gå för seger mot ett Ukraina för att säkra åtminstone en andraplats i gruppen.

  • Match: Ukraina – Polen
  • Spel: Polen (2)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar