Ukraina – Turkiet

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ukraina har visat upp en väldig styrka på hemmaplan i kvalen. I lagets åtta senaste hemmamatcher, i VM-kvalsammanhang de två senaste upplagorna, har de vunnit sex och kryssat två matcher. Därutöver bör Ukrainas trupp värderas som vassare än Turkiets och kanske också andraplacerade Island. Ukraina ligger sist i gruppen, emellertid skiljer endast två poäng upp till ettan Kroatien. Gruppspelet är jämnt.

Turkiet kommer från en bortamatch, vilken utspelades för snart tre månader sedan, och då vann de med 4-1 när Kosovo besöktes. Trots att Turkiet ändå är i en hyfsat lovande position och sits, har de plockat in en ny förbundskapten i form av rumänen Mircea Lucescu. Detta brukar förvisso ge positiv effekt, men det mesta talar fortfarande för Ukraina som är i stort beov av att vinna den här matchen.

Jag spelar på raka ettan till 2,23 @ Unibet.

  • Match: Ukraina – Turkiet
  • Spel: Ukraina (1)
  • Odds: 2,33 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar