Ryssland – Turkiet

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ryssland toppar gruppen i Nations League efter en vunnen respektive en oavgjord match. Precis bakom är Turkiet med tre inspelade pinnar och sist hittas Sverige på ett kryss och en förlust. Mycket återstår fortfarande, hälften exakt och mycket kan hända. Under veckan fick Ryssland besök av svenskarna och hade större problem än väntat. Matchen var tight, chanserna svårskapade och slutade mållös.

Turkiet inledde gruppen med seger borta mot Sverige. Och vad som hände i Turkiets möte med Sverige på Friends Arena sitter fortfarande färskt i minnet, där svenskarna tappade 2-0 till 2-3. Avgörande målen kom sent in i den andra halvleken. Fördelen är dock, fortsatt ryssarnas efter att ha vunnit bortamötet mot Turkiet med 2-1. Ryssland har hemmaplansfördelen och har stora möjligheter att vinna här.

Jag spelar på Ryssland Draw No Bet till 1,60 @ Ladbrokes.

  • Match: Ryssland – Turkiet
  • Spel: Ryssland DnB
  • Odds: 1,60 @ Ladbrokes
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 14/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar