Ryssland – Turkiet

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ryssland toppar gruppen i Nations League efter en vunnen respektive en oavgjord match. Precis bakom är Turkiet med tre inspelade pinnar och sist hittas Sverige på ett kryss och en förlust. Mycket återstår fortfarande, hälften exakt och mycket kan hända. Under veckan fick Ryssland besök av svenskarna och hade större problem än väntat. Matchen var tight, chanserna svårskapade och slutade mållös.

Turkiet inledde gruppen med seger borta mot Sverige. Och vad som hände i Turkiets möte med Sverige på Friends Arena sitter fortfarande färskt i minnet, där svenskarna tappade 2-0 till 2-3. Avgörande målen kom sent in i den andra halvleken. Fördelen är dock, fortsatt ryssarnas efter att ha vunnit bortamötet mot Turkiet med 2-1. Ryssland har hemmaplansfördelen och har stora möjligheter att vinna här.

Jag spelar på Ryssland Draw No Bet till 1,60 @ Ladbrokes.

  • Match: Ryssland – Turkiet
  • Spel: Ryssland DnB
  • Odds: 1,60 @ Ladbrokes
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 14/10

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!