Spanien – Ryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Spanien visade verkligen framfötterna trots krysset mot Portugal i VM-premiären. Spanjorerna visade mästartendenser under matchen. Därefter gick det ned bara nedför. Varken matchen mot Iran eller Marocko lämnade positiv eftersmak. Dock borde de ha tillräckligt med kvalité inom laget som kan räcka hela vägen till i alla fall en prisplats och för att kunna slå bort ryssarna utan några större problem.

Ryssland var rejält ifrågasatt inför det här hemmamästerskapet, men snart var dem flesta skeptiska och tvivlande borta. Premiären mot Saudiarabien vann de med 5-0 och därefter värjdes Egypten undan med 3-1. Slutspelsplatsen var klar. Den avslutande matchen, mot Uruguay, lämnade desto bittrare eftersmak. Uruguay var helt dominanta och den matchen slutade i en klar 0-3-förlust. Spanien bör vinna här.

Jag spelar på Spanien -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,73 @ ComeOn.

  • Match: Spanien – Ryssland
  • Spel: Spanien -0,75 (AH)
  • Odds: 1,73 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar