Uruguay – Ryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Uruguay kommer avsluta den sista gruppspelsomgången mot Ryssland. Gruppen är redan avgjord. Dock blir dagens möte extra spännande då gruppsegern ligger i potten. Nu väntar det som får räknas som den tuffaste matchen för värdnationen hittills i detta VM, både gällande offensiven och defensiven. Uruguay har nämligen inte säppt in mål i VM och anfallasparet Luis Suarez och Edison Cavani är starka.

Ryssland har två raka vinster i övertygande stil. Laget känns dock lite överskattade efter inledningen. Vinsten mot Saudiarabien i premiären går inte att dra några växlar av då motståndet helt enkelt höll en så låg nivå att det inte går att bedöma. Vinsten mot Egypten imponerar desto mer, men känslan är ändå att Ryssland har varit bra på att utnyttja motståndarnas svaga sidor, snarare än sina egna styrkor.

Jag spelar på Uruguay Draw No Bet till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Uruguay – Ryssland
  • Spel: Uruguay DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar