Egypten – Uruguay

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Egypten har kvalificerat sig för världsmästerskapet i Ryssland och till denna match (enligt rapporter) kommer superstjärnan Mohamed Salah vara närvarande i laget. Han har en bra säsong bakom sig, visat vägen i både Liverpool och Egypten. Efter en otäck skada i Champions League-finalen har hans möjlighet att medverka i den här matchen varit omdiskuterad, men han verkar trots alla omständigheter vara ok.

Uruguay tog sig till VM genom en andraplacering i Sydamerikanska kvalet. I gruppen deltog Brasilien, Argentina, Colombia, Peru, Chile, Paraguay, Ecuador, Bolivia och Venezuela. Nationen slutar alltså på andraplatsen mot ett otroligt tufft motstånd. Uruguays lag är dessutom fullspäckat med stjärnor runt om i Europa. Bland annat har laget backarna Godin och Gimenez och anfallarna Suarez och Cavani.

Jag spelar på raka tvåan till 1,60 @ betsafe.

  • Match: Egypten – Uruguay
  • Spel: Uruguay (2)
  • Odds: 1,60 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!