Ryssland – USA

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ryssland kommer till kvällens match med press på sina axlar. 5-3-förlusten mot Kanada i premiären var jobbig och gav säkert en törn på självförtroendet. Dock krossade man Lettland i andra matchen med hela 9-1 och offensiven har knappast varit något problem. En förlust här vore förödande för laget och jag tror att man kommer spela aggressivt.

USA har inlett turneringen betydligt mer övertygande, men har å andra sidan inte stött på ett tungt motstånd än. Nu väntar matcher mot både Ryssland och Kanada inom loppet av några dagar. Jag tror att laget kommer få det tufft att stå upp mot ryssarna.

Jag spelar på Ryssland över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,85 @ betway.

  • Match: Ryssland – USA
  • Speltips: Ryssland över 2,5 mål (inkl. ÖT)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:30, 29/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar