Ryssland – USA

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ryssland kommer till kvällens match med press på sina axlar. 5-3-förlusten mot Kanada i premiären var jobbig och gav säkert en törn på självförtroendet. Dock krossade man Lettland i andra matchen med hela 9-1 och offensiven har knappast varit något problem. En förlust här vore förödande för laget och jag tror att man kommer spela aggressivt.

USA har inlett turneringen betydligt mer övertygande, men har å andra sidan inte stött på ett tungt motstånd än. Nu väntar matcher mot både Ryssland och Kanada inom loppet av några dagar. Jag tror att laget kommer få det tufft att stå upp mot ryssarna.

Jag spelar på Ryssland över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 1,85 @ betway.

  • Match: Ryssland – USA
  • Speltips: Ryssland över 2,5 mål (inkl. ÖT)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:30, 29/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!