Sverige – Ryssland

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sverige åker till den ryska huvudstaden Moskva för att spela den här turneringen med en lite annorlunda trupp än det svenska landslag som spelade den senaste turneringen i Euro Hockey Tour. Förbundskaptenen Rikard Grönborg har nämligen rört om rejält i grytan efter tre raka förluster i Karjala Cup i november. Det finns flera orutinerade spelare, vilket gör det hela osäkert.

Ryssland spelar turneringen på deras hemmaplan. Allt talar med andra ord för en bra ryskt insats ännu en gång. Med tanke på osäkerheten kring det svenska laget, oförmågan att prestera i de senaste turneringarna och Rysslands hemmaplansfördel tror jag på en enkel rysk seger.

Jag spelar på Ryssland -1,5 till 1,76 @ ComeOn.

  • Match: Sverige – Ryssland
  • Speltips: Ryssland -1,5
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 15/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar