Sverige – Tjeckien

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Sveriges premiär spelas i Behrn Arena. Därefter spelas resterande av matcherna i finska huvudstaden Helsingfors. Förbundskapten Rikard Grönborg har tagit ut en mycket stark trupp, med toppspelare från SHL och flertal tunga namn från andra europeiska klubbar. Linus Omark, Staffan Kronwall och Jhonas Enorth är några av många bra namn i den här truppen. Tre kronors chanser att vinna bör vara stora.

Tjeckien står för motståndet. Laget har inte alls samma tyngd i sitt lag. Det är svårt att läsa in för mycket av lagets prestationer på sistone, inte minst då senaste matchen spelades i augusti månad. Klart är i alla fall att laget gick bra i sommarens VM fram till dess att de fick möta lite bättre motstånd. Då åkte laget ut med 3-0 mot Ryssland. Sverige har ett bättre lag och ska redan på förhand ha ett övertag.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ betway.

  • Match: Sverige – Tjeckien
  • Spel: Sverige (1) 
  • Odds: 1,72 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 8/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!