Tyskland – Tjeckien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tyskland är tillsammans med Spanien stora favoriter att vinna mästerskapet. Den tyska truppen är till stor del präglad av erfarenhet från Bundesliga, där flertalet av spelarna är ordinarie i respektive lag. Tysklands lag är superintressant och i kvalet tappades inga poäng, tio vinster av tio möjliga med målskillnad på 35-8. Tyskland kommer föra matchen och blir ofta framåtlutade i positionerna.

Tjeckiens chans för avancemang är förstås liten när konkurrensen är så hård som den är, men en bra start och mycket kan hända. Över tre matcher är det inte otänkbart och man är långtifrån inkapabla. Kvalet vann man före exempelvis Belgien, mycket tack vare den offensiva styrkan. Offensiven är underskattad. 29 mål på tio kvalmatcher understryker det. Anfallaren Patrik Schick vann skytteligan.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,93 @ Unibet.

  • Match: Tyskland – Tjeckien
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,93 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar