Tjeckien – Italien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tjeckien måste vinna idag, annars släcks slutspelshoppet. Lagets avslutande match mot Danmark blir således betydelselös. Både för Tjeckien själva och sannolikt även danskarnas, då laget är pressade att vinna över Tyskland timmarna efter. Man har en bra offensiv, men desto sämre defensiv. Nu måste Tjeckien framåt och försöka vinna, vilket lär öppna upp ytor för skickliga Italien.

Italien har liksom seniorerna stora kvalitéer i defensiven, men också när det ska ställas om, med ett rakt och effektivt anfallsspel. En motståndare som riskerar att bli lite fartblind i jakten på en seger borde kunna såras djupt. Tittar vi på spelare för spelare är det förstås stor klasskillnad mel. Italien har en handfull spelare som inte bara spelar i riktigt bra klubbar, utan också är ordinarie i dem.

Jag spelar på Italien över 1,5 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bwin.

  • Match: Tjeckien – Italien
  • Spel: Italien över 1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 21/6

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar