Italien – Tyskland

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Italien inledde gruppspelet med att besegra Danmark. Senast kom Italienarna inte alls upp i nivå mot Tjeckien och torskade matchen. Nu måste laget vinna stort här, annars blir det inget slutspel. Samtidigt behöver Tyskland endast en poäng för att säkra förstaplatsen. Troligtvis kommer Italien spela offensivt redan från matchstart och det kommer säkerligen tyskarna att utnyttja.

Tyskland lämnade några av sina bästa spelare hemma av diverse orsaker men har trots det kunnat ställa upp med ett starkt lag precis som vanligt. Tyskland var i övrigt ett lag som under kvalet stod för många riktigt bra matcher och det hade väl knappast förvånat någon om det är ett av lagen som kommer stå i finalen. Tyskarna har fått ihop försvarsspelet och stabiliteten som helhet.

Jag spelar på Tyskland Draw No Bet till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Italien – Tyskland
  • Spel: Tyskland DnB
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar