Norge – Italien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

VM i Brasilien började på bästa tänkbara sätt för Italien som slog England med 2-1. Men efter det följde två blytunga förluster när både Uruguay och Costa Rica lyckades nolla Italien och vinna med 1-0. Inför EM-kvalet värmde man upp med en träningsmatch på hemmaplan mot Holland och redan tio minuter in i matchen hade man en 2-0-ledning, ett resultat som stod sig matchen ut. Norge var som bekant inte med i VM då man slutade fyra i sin kvalgrupp, hela tolv poäng bakom Schweiz och fem poäng bakom Island som fick spela playoff. Norrmännen mötte England på bortaplan i onsdags och lät bara England avlossa två skott på mål under hela matchen som man förlorade med 1-0 efter ett straffmål av Rooney. Offensivt har man haft problem även om man mött flera starka nationer. På de fyra senaste matcherna har man bara gjort ett mål men då har man som sagt mött bland annat England, Frankrike och Ryssland. Även längre tillbaka i tiden har målskyttet varit ett problem. Man har blivit nollad i sju av de tolv senaste matcherna. På hemmaplan har man blivit nollade i fem av de nio senaste matcherna.

Norge brukar vara ett lag som mer eller mindre alltid spelar under 2,5 mål. På hemmaplan har man nio raka matcher under 2,5 mål. Italien har samtidigt tre raka under 2,5 mål samtidigt som sex av de åtta senaste gått under 2,5 mål. Norge kommer försöka styra matchbilden ungefär till den man hade mot England där man minimerade deras målchanser och var nära att få med sig ett kryss. Det skulle givetvis vara en drömstart för Norge att få med sig en poäng mot Italien och vi ser en låst matchbild framför oss. När/om Italien väl tar ledningen kommer Norge som har en väldigt svag offensiv samtidigt få svårt att göra något åt det och underspelet känns givet även om oddset är ganska lågt. Italien har även en ny förbundskapten i form av den tidigare Juventustränaren Antonio Conte. Hans Italien höll nollan i hans premiärmatch (Holland) och förra säsongen släppte hans Juventus bara in 23 mål på 38 ligamatcher. Jag väljer att spela på att det blir under 2,5 mål i matchen till 1,61 hos Unibet.

  • Match: Norge – Italien
  •  Spel: Under 2,5 mål
  •  Odds: 1,61 @ Unibet
  •  Insats: 4/10 units
  •  Spelstopp: 20:45, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar