Italien – Irland

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Italien imponerade stort mot Belgien där man spelade ett stabilt försvarsspel och ställde om snabbt när det vankades anfall. Man sårade Belgien flertalet gånger defensivt på det sättet och vann också matchen komfortabelt. Mot Sverige valde man att backa hem helt självmant, man visste att Sverige inte hade något att komma med mot Italiens hyperstarka defensiv, och så rätt man hade. Sedan i andra halvlek kunde man växla upp lite och man hotade mer i offensiven för att till slut få utdelning i slutet av matchen och man är nu vidare från gruppen.

Irland var det bättre laget mot Sverige i första matchen men fick bara 1-1 efter att man gjort ett självmål vilket var det enda som man fick emot sig på mål vilket är smått otroligt. Sedan mötte man Belgien och stod emot bra i 45 minuter för att sedan åka på en kontring och vips så förändrades matchen helt och man var tvunget att gå framåt. Då såg vi hur sårbara Irland är och Belgien kunde göra både 2-0 och 3-0 därefter. Och det har inte varit någon sprudlande offensiv från Irländarna direkt så ett defensivt blytungt Italien kommer inte känna någon oro direkt.

Jag spelar Italien att vinna och hålla till 3.50 @ betsafe.

  • Match: Italien – Irland
  • Spel: Italien vinner och håller nollan
  • Odds: 3.50 @ betsafe
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 22/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar