Portugal – Irland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

En sista träningslandskamp innan fotbolls-VM 2014 starar på torsdag. Det är Portugal som har sitt genrep natten mot onsdag då man ställs mot Irland och vi har hittat ett bra speltips. Det är minst sagt tight att spela en träningslandskamp bara två dagar innan VM. Men Portugal kliver in i VM först på måndag vilket gör att de har lite mer tid än de flesta andra lagen. Den stora nyheten när det gäller Portugal är att Cristiano Ronaldo var tillbaka och tränade med laget i lördags. Från officiellt håll är det tyst om han ska spela eller inte men enligt Portugals Vieirinha verkar det som att han ska spela. Är han nog frisk för att träna är han nog frisk att spela, sa ha till journalisterna efter träningen. Portugal har inte alls fått sitt spel att stämma nu utan Ronaldo. Först blev det bara 0-0 hemma i Lissabon mot Grekland och nu senast fick man 1-0 mot Mexico på stopptid efter ett nickmål av Bruno Alves.

Om Ronaldo kommer till spel över huvud taget lär det inte bli allt för många minuter. De vill absolut inte riskera något bara dagar innan VM. Det mesta talar även för att backklippan Pepe samt rutinerade mittfältaren Raul Meireles missar matchen. Dessutom lär nyckelspelarna knappast spela 90 minuter så här tätt inpå VM.

Irland då? De spelade faktiskt 0-0 mot Italien den sista maj och nu senast blev det 1-1 mot VM-laget Costa Rica. De har visserligen bara vunnit två av deras sju senaste matcher men samtidigt bara förlorat två. Inte minst krysset mot Italien var starkt jobbat och laget har faktiskt bara släppt in fem mål på de sex senaste matcherna. Mitt speltips blir att båda lagen inte gör mål vilket finns till 1,60 hos Betway.

  • Match: Portugal – Irland
  • Spel: Båda lagen gör inte mål
  • Odds: 1,60 @ Betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:45

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar