Frankrike – Irland

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Frankrike hade stor press på sig inför mästerskapet på hemmaplan och inte har de hållit för den, även fast förstaplatsen i gruppen löstes före Schweiz, Albanien och Rumänien. Mot de sistnämnda blev det vinster tack vare sena baljor och matchen mot Schweiz slutade oavgjort. Maskineriet har hackat rejält. Vid slutspel brukar emellertid de stora jättarna växla upp och Frankrike med flertalet stjärnor, ska väl bara lösa det här inför hemmapubliken.

Irland har faktiskt överraskat en del på undertecknad. Premiärfajten mot Sverige slutade oavgjord, 1-1, men där borde tre pinnar ha kammats in. Därefter; bottennapp mot Belgien, innan en lika oväntad som imponerande 1-0-vinst över förvisso redan slutspelsklara Italien. Det ska dock skilja flera nivåer allt som allt mellan dessa lag och det finns en helt annan udd i Frankrike.

Jag spelar Frankrike -1,0 mål (asian handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Frankrike – Irland
  • Spel: Frankrike -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 15:00, 26/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar