Irland – Schweiz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Irland toppar deras grupp i EM-kvalet tätt följt av Danmark på andraplatsen. Irland har emellertid spelat en match mer än Danmark och två fler än kvällens motstånd. Samtidigt har laget endast mött Gibraltar två gånger, Georgien och Danmark. Man har knappast imponerat. Mot Gibraltar och Georgien blev det uddamålssegrar. De känner förmodligen en ganska rejäl osäkerhet inför fortsättningen.

Schweiz har visat prov på en ruggigt stark offensiv under Nations League som varit, då man bland annat slog Island med 6-0 och Belgien med 5-2. Det började även bra senast mot Danmark och de hade en 3-0-ledning. Men det skulle visa sig bli en kollaps. När matchen blåstes av hade man tappat 3-0 till 3-3. Det lämnar frågetecken, men man ska inte lägga för mycket vikt vid det utan Schweiz kommer repa sig.

Jag spelar på Schweiz Draw No Bet till 1,51 @ Svenska Spel.

  • Match: Irland – Schweiz
  • Spel: Schweiz DnB
  • Odds: 1,51 @ Svenska Spel
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar