Irland – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Irland plockade tredjeplatsen i kvalet tack vare ett solitt försvarsspel. Man är dock drabbade av skador och flera spelare verkar vara missnöjda med förbundskapten Martin O´Neill efter hans kontroversiella uttalanden som splittrat truppen från tränaren. Irland fokuserar alltid mycket på att täppa till det i försvaret, och kontra effektivt. Man är inte det laget som bygger spelet på att ha ett stort bollinnehav, hellre kvalitet än kvantitet med bollen. Irland torskade med 1-2 över Vitryssland förra veckan, och det var därefter det började eldas på.

Sverige får en måstematch direkt. Helst vinst för att ha chansen att avancera vidare från gruppen med tanke på starkare motstånd i de två avslutande gruppspelsmatcherna mot Italien och Belgien. I svenska truppen verkar det råda harmoni. Genrepet mot Wales, en match som vanns med hela 3-0, har såklart spätt på den fina känslan i truppen. Sverige visade fina offensiva kvalitéer i genrepet mot Wales och skapade en hel del.

Jag spelar Sverige Draw No Bet till 1,62 @ William Hill.

  • Match: Irland – Sverige
  • Spel: Sverige DnB
  • Odds: 1,62 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 13/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar