Montenegro – Sverige

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Hemma i Sverige blev det rubriker efter att vi tappat sju platser på FIFA:s världsrankning. Montenegro däremot tappade hela 21 platser och rankas nu som det 64:a bästa landslaget (Sverige rankas som nr 39). Resultaten det senaste halvåret talar sitt tydliga språk. Förlster mot Slovakien och Österrike, oavgjort mot Iran och Lichtenstein och en seger mot Moldavien. Laget var som bäst runt 2010 när de radade upp segrar och deras resultat som sticker ut på hemmaplan när när de spelat oavgjort mot England både 2011 samt 2013. Annars har Gradski-stadion i Podgorica ett rykte om att vara en väldigt svår plats för motståndare att komma till. Men under VM-kvalet 2013 förlorade de till exempel med 0-4 samt 2-5 mot Ukraina respektive Moldavien på hemmaplan. Visst de har offensiv spets, inte minst genom Manchester Citys Stevan Jovetic men defensivt är det ett riktigt svagt lag. Dessutom saknar Montenegro några spelare. Mycket talar till exempel för att lagkaptenen Mirko Vucinic saknas och det står redan klart att målvakten Vukasin Poleksic missar matchen. Det betyder att Mladen Bozovic som spelar i ett bottenlag i den ryska andraligan kommer vakta målet för Montenegro.

Sverige har fem inspelade poäng efter tre matcher, en mer än Montenegro men vi har samtidigt mötte Ryssland istället för Moldavien. Sverige slog Liechtenstein med 2-0 nu senast och spelade innan det 1-1 mot både Österrike (borta) och Ryssland (hemma). Men varken mot Liechtenstein eller Ryssland var Zlatan Ibrahimovic med men allt talar för att han finns med från start under lördagen. Han fick drygt en halvtimme mot Marseille i ligan förra helgen och ska vara redo för spel. Med tanke på att Österrike och Ryssland spelar mot varandra finns det bra slagläge för Sverige att avancera i tabellen. Känslan är ändå att Sverige är på rätt väg. Att ta med sig poäng från bortamatchen mot Österrike, poäng hemma mot storfavoriten Ryssland trots att man saknade Zlatan och sedan en programenligt seger mot Liechtenstein. Montenegro föll visserligen bara med 1-0 nu senast borta mot Östeerrike men de var aldrig riktigt nära. Österrike vann till exempel skotten med 19-9, hade en boll i ramverket och skapade mängder med livsfarliga chanser och borde gjort mer än ett mål.

Sverige är samtidigt ganska starka på bortaplan, bara två förluster på deras sju senaste tävlingsmatcher på bortaplan och det mot Portugal och Österrike, betydligt tuffare motstånd än Montenegro. Jag kommer därför testa tvåan, att Sverige vinner till oddset 2,4 hos bwin.

  • Match: Montenegro – Sverige
  • Spel: Sverige (2)
  • Odds: 2,4 @ Bwin
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:45 , 15/11

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar