Moldavien – Sverige

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Gästerna är självklart stora oddsfavoriter och tvåan betalar så lite som 1,45x. Moldaviens stod upp bra mot mot Österrike och Ryssland, vilket får oss att tycka det är för snålt för att syna. Inte heller handikappspelen är intressanta. Kan se visst värde i krysset till 4,75x, men vi blickar bort från 1×2-marknaden – mot en annan; när målen kommer.

Med sitt täta försvarsspel kan det dröja en stund innan Sverige hittar luckor bakom Moldaviens backlinje – jag tror att det kan bli lite av en kamp mot klockan och skulle inte bli förvånad om första målet kommer mellan matchminut 60-70, då knutarna brukar kunna lösas upp när ett klart sämre motstånd står på andra planhalvan.

I tre av Moldaviens fyra senaste matcher har flest mål gjorts i den andra halvleken. Mot Ryssland kom båda sista 45. Sverige har tre i följd där det stått 0-0 i halvtid och det blivit mål i andra.

Flest mål i andra halvlek finns till 2,20x hos Bwin och det synas med en medelinsats.

  • Match: Moldavien – Sverige
  • Speltips: Flest mål i andra halvlek
  • Odds: 2,20 @ bwin
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 27/3, 20.45

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar