Österrike – Moldavien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Österrike har kniven mot strupen i VM-kvalet. Ikväll är det endast seger som gäller mot klasserna sämre bortalaget. Trots täta matcher mot toppkonkurrenterna, har laget inte lyckats med resultaten. Just nu står man på fyra inspelade poäng på fyra matcher, vilket kan jämföras med ettan Irlands tio. Idag har laget en toppchans till tre färska, livsviktiga poäng och att dessutom stärka målskillnaden.

Moldavien är, tillsammans med Georgien, gruppens slagpåsar, även om de ska kunna streta emot i enskilda matcher. Hittills har man skrapat ihop en poäng, vilket var mot den nämnda konkurrenten, och är med det sist i tabellen. Blir att spela för enskilda matcher, med resultaten och prestationerna i fokus. Jag tror inte att Moldavien kommer ha mycket att säga till om i kvällens match.

Jag spelar på Österrike -1 (Asian Handicap) till 1,66 @ betway.

  • Match: Österrike – Moldavien
  • Spel: Österrike -1 (AH)
  • Odds: 1,66 @ betway
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar