Georgien – Österrike

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Georgien är klart mindre namnstarka än motståndet och får ta match för match i kvalet. Att lösa en biljett och avancera till mästerskapet är alltför mycket begärt. Landslaget håller bättre kvalitet än de minsta blåbärsnationerna i Europa, men när nivån skruvas upp är Georgien oftast chanslösa.

Österrike har utan tvekan en klasstrupp med spelare som Marko Arnatovic, Marc Janko och framförallt David Alaba. Vi fick se vilken nivå de besatte i EM-kvalet, där exempelvis Ryssland och Sverige städades undan enkelt i kampen om förstaplatsen. Jag tror dessutom att laget är rejält revanschsugna sedan det misslyckade EM-spelet i Frankrike.

Jag spelar raka tvåan till 2,05 @ bet365.

  • Match: Georgien – Österrike
  • Speltips: Österrike (2)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!