Portugal – Österrike

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Portugal spelade oavgjort i deras EM-premiär mot Island. Taktpinnen plockades från start, men trots ett överlägset bollinnehav hade Portugal svårt för sig att skapa målchanser och den stora stjärnan, Ronaldo, hade svårt att komma loss, han var i princip helt osynlig. Känns som att laget lever lite på gamla meriter och det här bör vara två rätt jämna lag. En pinne vore också helt okej att plocka.

Österrike föll i premiären mot Ungern. Man var stora favoriter på förhand, inte minst med det fantastiska kvalet i åtanke. Försvarsspelet var extremt sårbart, mittfältet förlorades och framåt var udden mer eller mindre totalt avtrubbad. Österrike kan så mycket mer än vad de visade i premiären, vilket vi fick visat svart på vitt i bland annat kvalmatcherna mot Sverige och Ryssland. De borde ha alla möjligheter till att stå för en bättre prestation än mot Ungern.

Jag spelar Österrike +0,5 mål (asian handicap) till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Portugal – Österrike
  • Spel: Österrike +0,5 mål (AH)
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar