Österrike – Ungern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Österrike stog som segrare av Grupp G i kvalet till EM. Laget vann nio matcher, spelade en oavgjort och förlorade inte en enda match och mötte man ändå bland annat Ryssland och Sverige. Utan tvekat ett imponerande facit. I laget är hela elvan fylld av spelare från Bundesliga respektive Premier League. Dessutom är laget extremt samspelt. Stora stjärnan är David Alaba, men det finns också offensiva krafter såsom Arnautović (Stoke), Janko (Basel), Junuzovic (Werder Bremen).

Ungern har tagit långtifrån en lika bekväm väg hit till mästerskapet. De hamnade i den klart enklaste kvalgruppen och landade till slut på tredjeplatsen bakom Nordirland och Rumänien. I playoffet värjdes ett mediokert Norge undan med med totalt 3-1. Jag skulle vilja påstå att Ungern är EM:s sämsta lag. Det är få spelare man känner igen.

Detta ska Österrike bara vinna och jag spelar raka ettan till 1,75 @ bet365.

  • Match: Österrike – Ungern
  • Spel: Österrike (1)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar