Ungern – Kroatien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ungern saknade spets i EM-kvalpremiämatchen mot Slovakien. Dagens hemmalag förlorade med 0-2 och är samtidigt pressade om de ska kunna lösa en plats i topp två. Eftersom senaste matchen var på bortaplan och att hemmamatchen kommer spelas senare, ska chansen leva alldeles oavsett resultat ikväll. Dock står Kroatien, Slovakien, Wales och Azerbajdzjan för ett mycket tufft motstånd.

Kroatien vann i premiärmatchen utan att direkt imponera. De hamnade i en 0-1-uppförsbacke hemma mot Azerbajdzjan, kvitterade strax före halvtid och prickade in 2-1-målet med cirka tio minuter kvar av ordinarie speltid. Stora matchhjälten blev Andrej Kramaric, som på 22 matcher för Hoffenheim under spelåret antecknats för 13 mål. För att spela in en ny trea här kommer en klart bättre insats krävas.

Jag spelar på raka tvåan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Ungern – Kroatien
  • Spel: Kroatien (2)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar