Tyskland – Ungern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tysklands första match mot Frankrike var inte särskilt underhållande och tyskarna såg relativt slappa ut. Samtidigt gjorde de, en imponerande upphämtning mot ett Portugal som hjälpte till med att stänka in två självmål. Emellertid ska det tilläggas att dessa två hade säkerligen blivit mål ändå. Anfallaren Werner blir bänkad, men klubbkompisen Havertz gjorde det riktigt bra. Framförallt var tyskarna kollektiva.

Ungern har imponerat. Dem förlorade klart mot Portugal, men lyckades sno en pinne från Frankrike. De har dessutom levt en hel del på det enorma stöd som backat upp de under de första två matcherna. Nu möter man Tyskland på bortaplan. Tyskland på bortaplan är en uppgift som med största sannolikhet, lär bli övermäktig för Ungern. Ungrarna har ju som bekant ”endast” en pinne och behöver vinna.

Jag spelar på Tyskland -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Tyskland – Ungern
  • Spel: Tyskland -1,5 (AH)
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar