Norge – Ungern

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Drömlotten hamnade i Per-Mathias Högmo och hans landslags händer. Skulle bli extremt förvånad om man inte förvaltar chansen man fått i och med detta, men över 180 minuter kan det såklart en hel del oväntat inträffa. Enligt mig har Norge bara växt och växt med tiden. Man tampades jämnt med Italien och Kroatien, vilka plockade direktbiljetterna till mästerskapet, och det imponerar. Bara en pinne skiljde upp till tvåan Kroatien.

Grupp F, som Ungern hamnade, var en betydligt sämre grupp klassmässigt. Nordirland och Rumänien var det som plockade direktplatserna i den gruppen. Om Ungern skulle skrälla till det och nå EM, då skulle man inte ha mycket att åstadkomma där. Resultat som kryss och förlust mot jumbon Grekland, som tappat det totalt de senaste åren, är inte inget att stoltsera med. Inte heller uddamålsvinsterna över Färöarna.

Norge har hemmaplan, där man visat framfötterna och det ska skilja en nivå här mellan lagen. Jag spelar raka ettan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Norge – Ungern
  • Speltips: Norge (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 12/11, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar