Norge – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norge hade ett fantastiskt UEFA Nations League i slutet av fjolåret och har kommit till detta EM-kvalet med positiva känslor, att en plats till mästerskapet faktiskt inte är utom räckhåll. I premiärmatchen mot stjärnspäckade Spanien, stod Norge upp. Förvisso stundtals utspelade, men norrmännens defensiva jobb var imponerande och var faktiskt nära att ge bortapoäng i senaste matchen.

Sverige vann matchen hemma mot Rumänien (2-1). Insatsen var knappast prickfri, men tveklöst mer än acceptabel. Det har sett bra ut sedan länge tillbaka, ett såväl mästerligt VM-kval som mästerskap och det toppat med en förstaplats i Nations League-gruppen. Det är förstås ett minus att Emil Forsberg, som var extremt missnöjd med att ha blivit utbytt i premiären, har lämnat samlingen.

Jag spelar på Sverige +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Norge – Sverige
  • Spel: Sverige +0,25 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar