Norge – Sverige

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norge har inte imponerat i kvalet; tre vinster och två förluster är facit, vilket förvisso är okej – men när det vankats tuffare motstånd har man fått erkänna färg. I exempelvis bortamötet mot Kroatien i april förlorade man med förnedrande 1-5.

Sverige har väl inte heller imponerat direkt, men står ändå förlustfria efter fem kvalmatcher och innehar andraplatsen i sin grupp. Oavgjorda resultat har lösts i såväl hemmamatchen mot Ryssland och bortamatchen mot Österrike.

Senast lagen möttes var 2013, även då i en vänskapsmatch, och då vann Sverige med 4-2 på Friends Arena efter ett hattrick signerat Zlatan Ibrahimovic.  Trots att bortaplan är känslan att Sverige bör vara större favoriter än oddsen antyder och tvåan med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort spelas till 1,80x hos Betway.

  • Match: Norge – Sverige
  • Spel: Sverige Draw No Bet
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.00, 8/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!