Norge – Sverige

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norge placerar sig på nästjumboplatsen i Grupp C och avancemang till VM är inte möjligt. Lagerbäck har inte lyckats med förhoppningarna om att få Norge på fötter. Han inledde jobbet som förbundskapten med förlust mot Nordirland och helgens hemmamatch mot Tjeckien slutade oavgjort. Laget har kanske inget att spela för framöver. Denna match är emellertid betydelsefull i den mening att ärkerivalen står på andra sidan. Norrmännen kommer få det tufft mot Sverige som spelar med självförtroende.

Sverige plockade en lika oväntad som imponerande 2-1-seger mot Frankrike på Friends Arena efter att Ola Toivonen utnyttjat ett fatalt misstag från motståndarna i slutsekunderna och de blågula lyckades därmed kliva förbi samma motståndare på bättre målskillnad i tabellen. En seger mot Norge skulle ge Sverige viktiga rankingpoäng i jakten på att bli toppseedade i ett eventuellt playoff.

Jag spelar på raka tvåan till 2,50 @ ComeOn.

  • Match: Norge – Sverige
  • Speltips: Sverige (2)
  • Odds: 2,50 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:45, 13/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar