Sverige – Norge

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige besegrade Färöarna komfortabelt nu senast, 0-4. Svenskarna behövde inte slösa på dess krafter och kan därmed komma fräscha till kvällens möte. Alexander Isak stog i strålkastarljuset med hans två fullträffar. I förra matchen lagen emellan, resulterade i 3-3-kryss och varsin poäng. Svenskarna visade oerhört hjärta, och de vände ett 0-2-underläge till 3-2 under sista 20 minuterna.

Norge plockade också en mycket stabil fullpottare utan större kraftansträngning när de tog emot Malta på Ullevaal Stadion i Oslo, 2-0 i halvtid och dito efter fulltid. En snackis inför derbyt har varit Alexander Isak mot Martin Ödegaard, som båda spelar tillsammans i Real Sociedad och som snackat upp varandra väl. Lär inte bli en lika stor målexplosion som senast, men det borde finnas stora målmöjligheter.

Jag spelar på över 2,5 mål till 2,12 @ Svenska Spel.

  • Match: Sverige – Norge
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,12 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar