Polen – Österrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Polen har tenderat att spela många målsnåla matcher. Polackernas senaste möten har slutat med max två mål. Detta är naturligtvis knappast en slump, utan bevis på att hemmalaget spelar en annorlunda fotboll med inriktning och på dess defensiv. Efter 2-0-förlusten senast är känslan att det finns osäkerhet i det polska landslaget. Vanligtvis brukar polackerna spela stabilt. Hemmalaget känns emellertid otrygga.

Österrike vann med 6-0 mot Lettland och nu står på tre raka vinster, efter de inledande förlusterna mot Israel och Polen. Nu har Slovenien, Lettland och Nordmakedonien passerats. Dessutom är 13 gjorda mål framåt överlägset bäst i hela gruppen. Nu ska man komma ihåg att Österrike är ett mycket starkt lag som snarare är bättre än Slovenien. Det tyder på att hemmalaget står inför en tuff utmaning här.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,74 @ bethard.

  • Match: Polen – Österrike
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar