Polen – Österrike

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Polen har tenderat att spela många målsnåla matcher. Polackernas senaste möten har slutat med max två mål. Detta är naturligtvis knappast en slump, utan bevis på att hemmalaget spelar en annorlunda fotboll med inriktning och på dess defensiv. Efter 2-0-förlusten senast är känslan att det finns osäkerhet i det polska landslaget. Vanligtvis brukar polackerna spela stabilt. Hemmalaget känns emellertid otrygga.

Österrike vann med 6-0 mot Lettland och nu står på tre raka vinster, efter de inledande förlusterna mot Israel och Polen. Nu har Slovenien, Lettland och Nordmakedonien passerats. Dessutom är 13 gjorda mål framåt överlägset bäst i hela gruppen. Nu ska man komma ihåg att Österrike är ett mycket starkt lag som snarare är bättre än Slovenien. Det tyder på att hemmalaget står inför en tuff utmaning här.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,74 @ bethard.

  • Match: Polen – Österrike
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!