Italien – Österrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Italien kommer till EM-slutspelet med självförtroende. Efter deras tre imponerande prestationer, senast i gruppspelet, har förväntningarna på Italien stigit enormt. Det här landslaget är guldkandidater, men då måste Italiens fina formkurva hålla i sig. I åttondelsfinalen fick de Österrike, som på pappret passar Italien relativt bra. Italien är bättre på många positioner om man drar de parametrarna.

Österrike har även dem kvalitet i lagbygget och en tro på att de kan skrälla sig vidare. Österrike kommer till slutspelet efter att ha vunnit två av tre matcher. Förlusten kom mot Holland. Trots Nordmakedonien i gruppen är det ändå seger över Ukraina senast som imponerar mest av allt. Laget satsar mycket framåt, då försvaret är en av få nackdelar i bygget. Mot Ukraina stod man för friskt och vågat spel.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: Italien – Österrike
  • Spel: Italien (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar