Österrike – Slovenien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Österrike sitter efter två matcher i en jobbig situation med noll inkasserade poäng. Först torskade man hemma mot gruppfavoriterna Polen och därefter släppte dem in fyra mål mot Israel i andra omgången. Österrike har numer kniven mot strupen inför hemmatchen mot Slovenien, där en trepoängare behövs för att komma igen kampen om plasterna till mästerskapet. Hemmalaget bör vinna ikväll.

Slovenien reser till Österrike och Wörtherseestadion utan att förväntas ta en EM-kvalplats, men är dock potentiella utmanare till tredjeplats i tabellen och således ha möjlighet att avancera sig vidare. Österrike och Polen ses som gruppens favoriter. Slovenien har två pinnar på kontot utan att ha spelat någon övertygande fotboll. De åtta senaste matcherna har inte resulterat i en enda vinst.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ Svenska Spel.

  • Match: Österrike – Slovenien
  • Spel: Österrike (1)
  • Odds: 1,85 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar