Kroatien – Slovenien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Kroatien har drömläge i gruppspelet under tisdagskvällen. Dels att koppla greppet om gruppseger, men samtidigt skaffa ett mycket bra läge, att distansera Slovenien och därmed säkra en topp två-placering. Kroatien kommer vi händelse av vinst nu mot Slovenien, bli sex poäng före Slovenien, i gruppspelet inför de avslutande fyra matcherna av kvalet. Sen väntar bortamatcher mot Cypern och Malta.

Slovenien vann det senaste mötet mellan lagen när de hade hemmamatch. Något som talar mycket för hemmaseger är inte bara skillnanden spelare för spelare utan för att Slovenien inte tagit en enda poäng på bortaplan under detta VM-kvalet utan samtliga sju poäng har tagits på hemmaplan. De har inte mött gruppens bästa lag Kroatien på bortaplan utan har fått se sig besegrade av Ryssland och Cypern.

Jag spelar på raka ettan till 1,63 @ betsafe.

  • Match: Kroatien – Slovenien
  • Spel: Kroatien (1)
  • Odds: 1,63 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar