Ryssland – Kroatien

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ryssland avancerade vidare i världsmästerskapet efter straffläggning mot Spanien. Samtidigt var laget rejält utspelade under stora delar av matchen och hade kanske egentligen ganska mycket stolpe in fram till straffavgörandet. Nu har Ryssland inte så mycket att förlora, men kommer också testas ordentligt här. Alan Dzagoev och Yuri Zhirkov är högst osäkra för spel nu ikväll. Gästerna saknar deras Ivan Strinic.

Kroatien har imponerat stort under VM och stod på tre vinster efter gruppspelet. Väl i åttondelsfinalen mot Danmark, såg kroaterna till att inleda väldigt bra, men tappade sedan allt eftersom när nervositeten kröp sig på. Det har varit kroaternas svaghet under en längre tid, oförmågan att leverera i skarpa lägen och mot välorganiserat motstånd. I övrigt har VM varit en lyckosam spelmässig turnering för Kroatien.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ bet365.

  • Match: Ryssland – Kroatien
  • Spel: Kroatien (2)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:00, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!